PartnerSec Nyhetsbrev

2022-09

Hej alla kunder och vänner!

Här kommer se senaste nyheterna från PartnerSec om nya kunder, nya partners och kommande uppgraderingar. Vänligen observera att vi skickar ”Produktnyhetsbrev” vilket är separat från Nyhetsbrev då Produktnyhetsbrevet uteslutande innehåller beskrivningar om nya funktioner i vår APV plattform (Passersystem, Betalssystem, Besökssystem).

Passersystemet CampTrac uppdateras i Maj

passersystem camptrac

Det cloudbaserade passersystemet CampTrac uppdateras under maj månad till version 2.5 med flera nya funktioner. Inom kort kommer vårt stora ”Produktnyhetsbrev” som berättar mer om denna stora uppdatering.

Den nya versionen innehåller nya funktioner såsom schemastyrning för kort och kod (online kortläsare), SMS-nycklar och QR-nycklar, APP för både iPhone och Android och mycket mer.

Besökssystemet CavVisit uppdateras 21 September

Det cloudbaserade besökssystemet CavVisit uppdateras under september månad till version 1.3.4.9 med flera nya funktioner och säkerhetuppdateringar. Inom kort kommer vårt stora ”Produktnyhetsbrev” som berättar mer om denna stora uppdatering.

Den nya versionen innehåller en utökning av utrymningsmodulen att även inkludera personal (nu besökare och personal), automatisk incheckning av besökare via avläsning av registringsskylt via ALPR kamera (Automatic License Plate Recognition), Kone-integration och flera andra uppdateringar.

APPen lanseras i Oktober

PartnerSec APPen lanseras under Oktober i APP Store (iPhone) och Google Play (Android). APPen finns för nedladdning idag och du får gärna testa den, men du kommer att behöva mer information från oss innan du kan använda den med din anläggning. APPen kommer att fungera med alla CampTrac Online dörrar, dvs dörrar som är kopplade till vår CampTrac Cloud tjänst.

Med den nya APPen kan en användare (en person som behöver öppna dörrar på en eller flera platser) få tillgång till dörrar och bommar genom ett enkelt klick på en knapp. Användaren kan också använda en QR-kod som fungerar som ett passerkort.

APPen är en så kallad ”multi-site” APP vilket betyder att den tillåter användare att ha tillgång till flera platser (flera CampTrac-kunder) i en och samma APP. På så sätt kan användaren ha en APP för alla platser där CampTrac används.

APPen kan ha en obegränsad mängd konton och nycklar från olika platser som använder CampTrac och varje konto följer konto-utfärdarens unika regler och giltighetstid (arbetsplats, camping, gym, skidstuga, äldreboenden med flera).
APPen öppnar alla dörrar eller barriärer som använder CampTrac Online-kortläsare.

Enkelt och smart, eller hur? 😊

APP är gratis att ladda ner för alla slutanvändare.

PartnerSec lanserar cloudbaserat passersystem med gratis passerkort & taggar för skolor, SMB och organisationer

passersyste med gratis passerkort

Aldrig tidigare har passersystem varit viktigare i den offentliga och privata sektorn. Vi ser att efterfrågan på passersystem har ökat i takten med ökad brottslighet. Flera typer av brottslighet kan undvikas med effektiva säkerhetsrutiner och modern passerkontroll.

Vi på PartnerSec vill därför, snabbt, hjälpa skolor, offentliga verksamheter och små och medelstora företag att få tillgång till en modern, säker och kostnadseffektiv passerlösning som fungerar för alla.

De flesta verksamhets- och säkerhetsansvariga är överens om att de behöver passersystem men tycker att det är svårt att få ett snabbt och enkelt svar på vad det kostar. Som svar på denna fråga har vi tagit fram en beräkningstjänst där man enkelt kan räkna ut pris på både hårdvara och cloudtjänst för passersystem.

Beräkningstjänsten för att räkna ut priset på passersystem finns här: https://partnersec.se/rakna-pris-passersystem/

KONE hisstyrning integreras i besökssystemet CavVisit

qr kod kone

Besökssystemet CavVisit från PartnerSec är det första svenska besökssystemet certifierats av Kone för att automatiskt guida besökare till rätt våning med hjälp av intelligenta QR-koder integrerade i Kones senaste destinationsplattform.

Besökare får QR-koder från besökssystemet CavVisit som sedan, automatiskt, guidar besökaren till rätt våning med hissen som är effektivast att använda. CavVisit’s nya självservicekiosk automatiserar hela besökshantering tillsammans med Kones plattform. Tack vare Kones nya destinationsplattform i kombination med besökssystemet CavVisit kan befintliga hissars effektivitet öka så mycket att fastighetsägaren inte behöver investera i fler hissar för att få högre kapacitet. Med besökssystemets nya integration till Kones senaste destinationsplattform automatiseras entrésäkerheten för både anställa och besökare.

Läs mer här: https://partnersec.se/partnersec-automatiserar-kone-hissar-besokssystem/

Nya kunder - Besökssystem

Huddinge kommun väljer besökssystemet CavVisit

Besökssystemet CavVisit

PartnerSec vinner upphandling av besökssystem till hela Huddinge kommun. Upphandlingen avsåg ett cloudbaserat besökssystem med kommunlicens med obegränsat antal platser och användare. PartnerSec levererar det cloud-baserade besökssystemet CavVisit.

Läs mer här: https://partnersec.se/kommun-besokssystem/

Astrid Lindgrens Värld väljer passersystemet CampTrac

Astrid Lindgrens Värld passersystem

PartnerSec levererar det cloudbaserade passersystemet till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Passersystemet CampTrac kommer att hjälpa besökarna att öppna trafikbommar med automatisk registreringsskyltsavläsning.

Automatiska registreringsskyltskameror kopplade till det cloudbaserade passersystemet CampTrac kommer att läsa av besökarnas registreringsskyltar och öppna trafikbommar för att öka flödet av besökare till parken och säkerställa att endast behöriga fordon kan beträda området. CampTrac kommer att vara integrerat med bokningssystemet Comers från Transitor.

Läs mer här: https://partnersec.se/partnersec-levererar-passersystemet-camptrac-till-astrid-lindgrens-varld/

Nya hemsida

Vår nya svenska hemsida är uppe, https://partnersec.se. Det kommer att ta ett tag innan vi har fört över informationen från den tidigare hemsidan till denna, men det är ett arbete som pågår.

I want an offer!

Contact us now and we will return to you with a quote.

Book a demo!

Contact us and we will return with a suggested time.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will be in touch soon.