Passersystem tagg

CampTrac är ett av marknadens snabbast växande passersystem som är tillgängligt med tagg. Varje år väljer mängder av företag och organisationer i olika branscher att implementera systemet i sin verksamhet.

Fyll i vårt formulär så hjälper vi dig med alla dina frågor:

1. Vad?

2. Vem?

3. Ditt meddelande

Passersystem

Räkna fram ditt pris här

  1. Välj antal dörrar du vill sätta kortläsare med ellås på.
  2. Välj antal personer som ska använda passersystemet med passerkort, tagg eller vår APP.
  3. Vill du har en offert via e-post så klicka på “Begär offert” fyll i formuläret så skickas en offert till dig.
 

Hur köper du?

Alternativt 1 – Intiell kostnad och sedan lägre månadsavgift.

Alternativ 2 – Finansering på passersystemet där samtliga delar i CampTrac ingår.

Vad ingår för varje dörr?

1st RTG box per dörr. Läs mer om våra Ready-To-Go boxar här.

När du väljer passersystemet CampTrac väljer du alltid rätt

  • Passerkort eller taggar ingår i priset – Nya varje år!
  • Vill du slippa hanteringen av kort och taggar så ingår vår APP också! För både iPhone och Android.
  • Cloudbaserat passersystem – Modernt.
  • Enkelt och Smidigt – Passar Alla.
 
AAA-logotype_.svg

Välj antal dörrar

1 dörr
45 dörrar

Antal personer

Månadskostnad

resultat
Samtliga priser är exklusive installation, moms och frakt. Detta är en prisindikation. Begär en skarp offert av PartnerSec genom att trycka på Begär offert och fyll i dina uppgifter.
Samtliga priser är exklusive installation, moms och frakt. Detta är en prisindikation. Begär en skarp offert av PartnerSec genom att trycka på Begär offert och fyll i dina uppgifter.

Fyll i dina kontaktuppgifter för offert

* Månadskostnaden avser molntjänst inkl. support. Finansiering förutsätter godkänd prövning hos kreditinstitut ** I priset ingår en Cloud administratör, uppläggning av företag och kortläsare i CampTrac Cloud, manual + bordsläsare. I priset ingår elslutbleck, öppnaknapp, strömförsörjning, dörrcentral, online kortläsare med knappsats,distans för montage av kortläsare, distans för utanpåliggande montage av öppnaknapp samt test kort för installatör. I priset ingår ett passerkort per anställd per år- levereras årligen på begäran. I priset ingår ej installation, kabel, kabeldragning, eventuella skalskyddstillägg, låssmedsarbeten och dörranpassningar. OBS! Elslutbleck ingår med enkel stolpe. Dörr måste anpassas för medföljande elslutbleck och i vissa fall måste annan stolpe och annan låskista användas beroende på individuella dörrar. OBS! Glasdörrar och skjutdörrar kräver speciallösningar.

CampTrac – Högkvalitativt passersystem med tagg, för varierande kunder

Vad behöver er verksamhet för att bli mer effektiv när det gäller tillträde för kunder, gäster och personal? Med ett effektivt passersystem som är tillgängligt med en tagg kan man spara både tid och resurser. CampTrac är ett sådant system. Eftersom systemet är modulbaserat kan vi erbjuda en lång rad lösningar för ännu längre rad olika behov. Beroende på vad er verksamhet har för utmaningar när det gäller tillträde kan vårt passersystem säkerligen hjälpa till.

Delade kontor

Det blir allt vanligare för mindre och medelstora företag att dela kontor med varandra. Kontorskomplex och kontorshotell är ett fenomen som växer särskilt mycket i de större städerna. I takt med denna utveckling ökar behovet av smidiga passersystem som är tillgängliga med tagg. På så sätt kan fastighetsägaren och/eller fastighetsförvaltaren enkelt styra vem som ska ha tillgång till vad.

Kontakta oss för att veta mer om hur vårt passersystem med tagg används i kontorsmiljöer idag!

Resort och camping

Det finns ingen bransch som vi är så väl bevandrade inom som turistnäring. Våra passersystem med tagg har använts under flera decennier. För varje år som går är det allt fler företag och organisationer som vänder sig till oss för en skräddarsydd lösning. Bland våra kunder finns mängder av företag som just nu tar hjälp av våra passersystem med tagg. Hör av dig till oss för att veta mer om hur vi arbetar med dessa i dagsläget!

Företag

För ett företag kan ett passersystem, tillgängligt med tagg, bidra till kraftigt ökad säkerhet för alla boende. Eftersom vårt system är anpassningsbart och erbjuder många olika moduler kan det helt tillgodose de unika tillträdesbehov som företaget har. APP, taggar, passerkort, QR-koder, nycklar via SMS – Alla funktioner i passersystemet kan anpassas så att det passar rätt tagg vid rätt tillfälle. När ni väljer att bli CampTrac-kunder hjälper vi er naturligtvis längs vägen då frågor och funderingar uppstår.

Vi arbetar med ett antal företag redan idag som valt vårt moderna cloudbaserade passersystem. Hör av dig för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig!

APV

Många passersystem som används med tagg erbjuder enbart tillträde. Med vårt är det annorlunda. Det är nämligen ett APV-system. Det står för Access, Payment och Visitor, och det är just vad det låter som. Med hjälp av passersystemets tagg så kan personal, kunder och gäster få tillträde till faciliteter – permanent eller temporärt – och dessutom genomföra betalningar med hjälp av taggen.

Nästa generations passersystem med tagg

Med smarta kortläsare som gör CampTrac att det blir enkelt för användarna att öppna dörrar på ett säkert sätt via mobiltelefonen eller passerkort.

Vill du veta mer om vårt passersystem med tagg?

Kontakta oss och boka in ett kostnadsfritt möte redan idag! Under mötet kommer vi att presentera systemets olika moduler närmare. Vi kommer att tala om vilka behov ert företag har och hur vårt passersystem med tagg kan tillgodose dessa. Utifrån informationen på mötet skapas sedan en offert som ligger till grund för den eventuella implementeringen av passersystem med tagg.

Boka möte idag!

CampTrac skyddar det som räknas

CampTrac är marknadens första passersystem som är designat som ett IT-system. Det betyder att det är, från grunden, byggt för att vara enkelt, säkert och vara riktigt snabbt.

När du vill vara säker väljer du CampTrac

Att välja CampTrac är att välja en lösning som är modern, flexibel och smart. Tack vare dess unika flexibilitet skräddarsys systemet för att passa just dina behov.

CampTracs funktioner

PartnerSecs passersystem innehåller en rad funktioner som anpassas till varje verksamhets behov.

Webbaserat

Den helt molnbaserade kontrollpanelen är byggd för att hantera passerkort, tilldela mobilnycklar och övervaka aktivitet från var som helst när som helst.

Mobilbaserat

Mobilbaserad passerkontroll river ner gamla strukturer och skapar nya möjligheter. Använd en telefon för att låsa upp dörrar med en enkel knapptryckning.

Modern hårdvara

Besökarna sköter sin ankomst med hjälpa av den automatiska incheckningskiosken – från parkering till att besöksmottagare meddelas om besökarens ankomst. Våra incheckningskiosker skräddarsys för att lyfta verksamhetens grafiska profil.

Integrationer

CampTrac integreras enkelt med applikationer du använder varje dag för att ytterligare automatisera passersystemet. Utforska vårt supermoderna RESTFul API och se hur du kan integrera din applikation med passersystemet CampTrac.

Passersystem med tagg

Passersystem finns i en lång rad olika sammanhang. Företag i olika storlekar och i en stor variation av branscher använder sig av detta för att garantera säkerhet. Det handlar om alltifrån mindre campingar till stora kontorskomplex. Ett passersystem syftar primärt till att ge rätt personer enkel tillgång samtidigt som man hindrar obehöriga från tillträde.

I den här texten kommer vi på Partnersec tala om passersystem. Vi kommer att berätta i mer generella termer, men också djupdyka i vår verksamhet och våra egna system.

Vill du veta mer om Partnersecs passersystem direkt?

Kontakta oss via e-post på info@partnersec.se eller via telefon på 08-630 53 00! Glöm inte att du dessutom kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi ständigt delar med oss av framsteg gällande organisationen och våra passersystem.

Vad är ett passersystem?

Ett passersystem syftar till att garantera trygghet för ett företag, en organisation, en förening eller – i vissa fall – privatpersoner. Det handlar om att, på ett smidigt sätt, ge flexibilitet gällande vem som ska ha tillträde till ens faciliteter. Passersystem styrs elektroniskt med hjälp av de digitala nycklar som är kopplade till det.

Låter det bra? Låt oss då presentera CampTrac, Partnersecs passersystem.

CampTrac – Passersystem i världsklass

CampTrac är ett av de mest avancerade och heltäckande passersystem på marknaden. Systemet är byggt för att kunna användas av en varierande typ av kunder. Alltifrån storföretag med omfattande kontorskomplex till mindre organisationer och anläggningar använder sig av CampTrac. Det är passersystemets bredd och tillgänglighet för alla som tagit oss dit där vi är idag. Detta är vi mycket stolta över.

Boka gratis demo idag!

Vill du veta mer om vårt passersystem?

Kontakta Partnersec för att få en kostnadsfri demonstration av CampTrac!

APV-system

CampTrac är ett APV-system. A står för Access Control, P står för Payment System och V står för Visitor Management. Dessa tre övergripande funktioner beskriver det breda användningsområde som vårt passersystem har. Besökaren kan alltså både få tillgång till faciliteter och göra betalningar, samtidigt som Partnersecs kund har en god överblick. Detta med hjälp av endast en nyckel.

Nedan kommer vi att berätta mer om vårt passersystems många funktioner. Vi kommer också tala om vilka valmöjligheter du som vår kund har när det kommer till din lösning.

Passersystemets funktioner

CampTrac är ett passersystem som går att använda till allt möjligt. Det är just detta som varit vårt mål då vi utvecklat systemet. Vi vill att alla kunder, stora som små, ska kunna nyttja vårt passersystem för de syften som just de behöver tillgodose.

Såhär kan det se ut:

Tillträdeskontroll

A:et i APV står för Access Control, och detta är en mycket central del av det passersystem vi byggt. Som Partnersecs kund ställer du dig frågan: Vad vill jag att slutkunden i fråga ska ha tillgång till? Den nyckel som en kund får anpassas utefter vad som gäller i det specifika fallet. Det kan exempelvis handla om tillgång till ett visst rum på ett hotell. Det kan också handla om tillgång till vissa faciliteter men inte andra. Du väljer, och tillträdeskontrollen ser till att det blir rätt.

Betalningslösning

Det finns många funktioner som gör CampTrac till ett oerhört smidigt passersystem. Detta är helt klart en av dem. Vårt passersystem har en inbyggd betalningfunktion. Denna gör att slutkunden som har nyckeln även kan utföra betalningar med (exempelvis) sin hotellrumsnyckel.

Automatisk besöksförvaltning

Med CampTrac kan besökaren själv styra de flesta, eller alla, delar av sin vistelse. Detta eftersom passersystemet kan erbjuda automatisk incheckning, utcheckning och andra möjliga tjänster. Detta reducerar behovet av personal och är ett stort steg i rätt riktning för effektivitet.

Utomhuslösningar

För att matcha alla behov har vi tagit fram lösningar för passersystem som passar i alla väder. Våra lås klarar väder och vind står ut med kyla på hela -25°C. Detta gör dem oerhört lämpliga för kunder vars faciliteter delvis eller enbart finns utomhus.

Inomhuslösningar

Det finns många funktioner som gör CampTrac till ett oerhört smidigt passersystem. Detta är helt klart en av dem. Vårt passersystem har en inbyggd betalningfunktion. Denna gör att slutkunden som har nyckeln även kan utföra betalningar med (exempelvis) sin hotellrumsnyckel.

Alternativa betalningsmetoder

På Partnersec tycker vi om valmöjligheter. Det är denna inställning som fått oss att utveckla ett passersystem med en variation av betalningsmetoder. Då du använder dig av CampTrac kan du själv välja hur du vill att dina kunder/gäster ska betala. Ska de ladda upp pengar på kortet och sedan betala? Eller vill du kanske att varje köp som genomförs sker som en transaktion, likt ett betalkort? Du väljer och vi ser till att anpassa betal- och passersystemet utefter dina önskemål.

Integrerad LDR

CampTrac passersystems läsare går att få med knappar. Detta möjliggör för våra kunder att ge sina gäster/kunder tillträde med hjälp av en kod. Denna kod kan enkelt ändras och dessutom kan passersystemet ställas in så att kodlåset slås på vid en viss tid på dygnet. Smidigt och enkelt för alla inblandade.

Vattentäthet

Det finns många funktioner som gör CampTrac till ett oerhört smidigt passersystem. Detta är helt klart en av dem. Vårt passersystem har en inbyggd betalningfunktion. Denna gör att slutkunden som har nyckeln även kan utföra betalningar med (exempelvis) sin hotellrumsnyckel.

Mångspråkig

På Partnersec tycker vi om valmöjligheter. Det är denna inställning som fått oss att utveckla ett passersystem med en variation av betalningsmetoder. Då du använder dig av CampTrac kan du själv välja hur du vill att dina kunder/gäster ska betala. Ska de ladda upp pengar på kortet och sedan betala? Eller vill du kanske att varje köp som genomförs sker som en transaktion, likt ett betalkort? Du väljer och vi ser till att anpassa betal- och passersystemet utefter dina önskemål.

Har du funderingar om vårt passersystem?

Tveka inte att höra av dig till oss på Partnersec. Vi erbjuder gratis demonstration till alla som söker vårt passersystems hjälp.

Passersystemets nytta

Vi har varit inne på det men talar gärna mer om nyttan (eller nyttorna) med vårt passersystem. Detta är trots allt det som gjort CampTrac till ett av marknadens mest populära system. Nedan följer några av de fördelar som vårt passersystem kan generera en verksamhet:

Parkering

Passersystemet kan automatiskt notera bilars registreringsskyltar. Detta gör att kunder som exempelvis besöker ett parkeringshus slipper krångla med kort och kortläsare när de anländer och lämnar.

QR och RFID

Vårt passersystem möjliggör för smidigt och snabbt välkomnande av dina kunder eller gäster. Detta beror delvis på vår möjlighet att kombinera QR-kod och RFID i en och samma läsare.

Konferens

Automatisk bokning och tillträde till konferenslokaler kan vara det bästa som hänt kontorslokaler sedan kulspetspennan. Som kund till CampTracs passersystem får du (eller din kund) möjlighet att själv styra vilka som ges tillträde och när.

Tillträde med kod

Hur långt teknikutvecklingen än går så spelar fortsatt sifferkoder en viktig roll. I vårt passersystem, och med våra läsare, går det att ställa in så att kod gäller under vissa delar av dygnet. Detta är vanligt på lägenhetshus, där ofta kod används under dagtid men att nyckel krävs på kvällstid.

QR-nyckel

En nyckel behöver inte vara fysisk. Den kan komma som en enkel QR-kod. Du skickar ut koden (via mail eller SMS) till den person som du vill ge tillträde. Personen sköter resten via sin mobiltelefon – Snabbt och enkelt!

Produkt- och servicebetalning

CampTracs kortläsare möjliggör för dig som kund att, på ett väldigt smidigt sätt, ta betalt för produkter och tjänster. Detta är exempelvis populärt på kontor då man erbjuder sina hyresgäster eller sin personal att köpa olika saker. Inte alltför sällan handlar det om dryck och snacks.

Administratör

Slutligen vill vi tala om den direkta nyttan med vårt betalsystem för dig som administratör. När du väljer CampTrac kan du enkelt överblicka och ändra i systemet, var i världen du än befinner dig. Detta möjliggörs av att systemet är både Cloud- och webbaserat.

Tillträde med kort, nyckel eller SMS

I och med att CampTracs passersystem kan nyttjas av företag och organisationer i varierande branscher måste även våra lösningar variera. Det är detta faktum som ligger till grund för de olika digitala nycklar som vi erbjuder.

CAMPTRAC CARD™

En vanlig lösning för passersystem, i synnerhet på ställen som campingar och hotell, är att använda sig av kort. Detta är just en sådan lösning. CAMPTRACK CARD™ underlättar dagligen för gäster på hotell, vandrarhem och campingar runt om i hela landet.

QR-KEY™

QR-nycklar är på många sätt framtiden. När du väljer CampTrac som din leverantör av passersystem ges du möjlighet att skicka ut QR-koder som nycklar till dina gäster eller kunder.

SMS-KEY™

Vår lösning för SMS-nyckel är precis vad det låter som. Din gäst/kund får ett sms i vilket information finns som gör att hen kan ta sig in genom passersystemet. Det enda som krävs av kunden är en mobiltelefon. Resten sköter vi.

Partnersec – Experter på besöks- och passersystem

Vi är stolta över att kunna erbjuda en av marknadens bästa lösningar när det kommer till passersystem. CampTrac hjälper företag, organisationer och föreningar i varierande storlek och bransch – I Sverige och i andra länder. Vill du veta mer om hur vårt passersystem kan hjälpa din verksamhet? Vi erbjuder gratis demonstration av CampTrac till alla som ber om det.

 

Kontakta oss för att boka in din kostnadsfria demo idag!

Book a demo!

Contact us and we will return with a suggested time.

I want an offer!

Contact us now and we will return to you with a quote.

Thank you!

Your contact form has been sent to PartnerSec. We will be in touch soon.