Geely väljer PartnerSec

Uni3 är namnet på Geelys stora campus på Lindholmen i Göteborg. 104 000 kvadratmeter i 5 byggnader blir Göteborgs nya innovationscenter som erbjuder lokaler och innovativa utrymmen till företag som vill växa, inspireras och utvecklas.

Uni3 kommer att använda den molnbaserade PartnerSec APV -plattformen för att hantera 10 000 besökare varje månad.

Systemet kommer automatiskt att hantera besökarhanteringsprocessen redan innan besökarna anländer till Uni3. När besökarna anländer kommer de att hälsas välkomnande och professionellt samtidigt som de automatiskt guidas på ett säkert sätt till sina besöksmottagare.

Magnus Koch, verksamhetschef, Geely Innovation Center Management AB ; ”Uni3 av Geely står för tillväxt, innovation och inspiration. Detta är vad våra hyresgäster och besökare förväntar sig när de kommer till Uni3. Därför vill vi skapa intelligenta och smidiga flöden som säkert hanterar våra hyresgäster och deras besökare utan att påverka vistelsen hos oss. PartnerSec är inte bara en leverantör i vår strävan efter detta, utan vår partner i besökshantering . ”

Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business – PartnerSec;

”Uni3 by Geely är en unik, långsiktig investering i innovation och entreprenörskap. Strax efter vår första kontakt med teamet från Geely blev det klart vad Uni3 by Geely kommer att bli. En lysande stjärna i tillväxtkraft i Sverige. Att vi, PartnerSec, har äran att vara en del av denna investering bekräftar för oss att vi har gjort de rätta investeringarna i vår cloudplattform.

Geely var tydliga i sina krav på ett molnbaserat, multi-facility och multi-tenant-besökarhanteringssystem. Det kommer att finnas många hyresgäster med helt andra krav och önskemål gällande deras besökarhantering och nu kommer ett enda system att hantera dem alla. Efter en fördjupad analys var det klart att det var det molnbaserade besökssystemet CavVisit som uppfyllde de tuffa kraven. ”

Uni3 by Geely kommer att använda det molnbaserade besökssystemet CavVisit som är en del av PartnerSec APV-plattformen (Access, Payment, Visitor).

Mer om Uni3 by Geely: https://uni3.com/

Mer om det molnbaserade CampTrac APV-systemet: www.partnersec.com

Mer om det molnbaserade automatiska besökssystemet CavVisit: www.cavvisit.se

För ytterligare information, kontakta: Carl-Hugo Bellmark, Director of New Business, +46707872620 e-post: chb@partnersec.se p>